Aanbiedingen

Betaalbare Fysiotherapie

50 plus 

Bent u 50 jaar of ouder en niet verzekerd voor Fysiotherapie?

Na de gratis intake krijgt u van ons, als u zich aanmeldt, 6 weken lang 5 euro extra korting op onze standaard prijs voor een los consult van 30 minuten. Een behandeling kost u dan per saldo slechts 25 euro.

10 keer gezinskaart

Bij aanschaf van een 10 keer gezinskaart krijgt u voor 1 van uw familieleden, buren of kennissen een kadokaart met een gratis sportmassage van 30 minuten.

Nieuwe cliënt

Wanneer u bij ons onder behandeling bent en u draagt een nieuwe cliënt aan dan ontvangt u voor uzelf eenmaal 10% korting op een nieuwe kaart naar keuze. De nieuwe cliënt kan natuurlijk ook vanzelfsprekend gebruik maken van ons gratis intake gesprek en aanbiedingen. 

Mobiele service

Bent u niet in staat om zelf naar onze praktijk in Nieuwegein of Zeewolde te komen dan komen wij gewoon naar u. Tegen betaalbare tarieven komen wij dan bij u thuis of op uw werk om u professioneel te behandelen. Normaal rekenen wij 20 euro reiskosten exclusief consult. Met deze aanbieding komen wij tijdelijk voor 10 euro per bezoek bij u langs. Wij zijn met onze mobiele service momenteel beschikbaar in de volgende regio’s:

Nieuwegein-Zeewolde-Haarlem-Leusden

Kijk bij de prijslijst voor de aantrekkelijke tarieven. Ook werkgevers kunnen natuurlijk handig gebruik maken van deze mobiele service. Werknemers kunnen op de werkplek behandeld of preventief begeleid worden. Dit bespaart veel tijd. Wij kunnen u een offerte sturen met scherpe tarieven en een duidelijk omschreven behandelplan.

Chat openen