Prijslijst

Betaalbare Fysiotherapie

Intake gesprek eenmalig – gratis

Second opinion eenmalig – gratis

Los consult – 30 euro

5 keer consultkaart – 125 euro         

10 keer gezinskaart – 200 euro

Mobiele Service – 20 euro extra reiskosten per bezoek

Sportmassage – tarieven zie boven

Het intake gesprek en de second opinion zijn eenmalig gratis per klacht per persoon.

Het intakegesprek, de second opinion en het consult duren 30 minuten per keer.

Wilt u zo vriendelijk zijn om tijdens het eerste bezoek een grote handdoek en een identiteitskaart mee te nemen.

Een los consult of kaart dient direct bij het eerste bezoek te worden voldaan.

U kunt bij ons contant betalen of als u de mobiele telefoon meeneemt door middel van een betaalverzoek. U krijgt dan via WhatsApp, SMS of E-mail een verzoek tot het betalen van uw consult of kaart. Via internetbankieren kunt u vervolgens het betaalverzoek voldoen. Deze betaalmethode werkt via iDEAL en is volstrekt veilig.

U ontvangt een betaalbewijs direct na het voldoen van het consult of de kaart.

De 5 en 10 keer kaart is 1 jaar geldig en gaat in op de dag van aanschaf. De kaart dient direct te worden voldaan. Alleen de 10 keer gezinskaart is door meerdere personen op het zelfde woonadres te gebruiken. Ideaal dus voor gezinnen.

Bent u verzekerd voor Fysiotherapie en wilt u de behandelingen bij uw zorgverzekeraar declareren dan komt u niet in aanmerking voor de kortingkaart. Wel kunt u een los consult Fysiotherapie ontvangen waarbij het losse consulttarief van 30 euro in rekening wordt gebracht. Eind van de maand ontvangt u van ons per mail een PDF factuur met een overzicht van alle consulten fysiotherapie van de betreffende maand. Deze factuur kunt u ter vergoeding bij uw zorgverzekeraar aanbieden.

Bent u niet in staat om zelf naar onze praktijk in Nieuwegein of Zeewolde te komen dan komen wij gewoon naar u. Tegen betaalbare tarieven komen wij dan bij u thuis of op uw werk om u professioneel te behandelen. Normaal rekenen wij 20 euro reiskosten exclusief consult. Wij zijn met onze mobiele service momenteel beschikbaar in de volgende regio’s:

Nieuwegein-Zeewolde-Haarlem-Leusden

Ook werkgevers kunnen natuurlijk handig gebruik maken van deze mobiele service. Werknemers kunnen op de werkplek behandeld of preventief begeleid worden. Dit bespaart veel tijd. Wij kunnen u een offerte sturen met scherpe tarieven en een duidelijk omschreven behandelplan.

U kunt uw afspraak annuleren tot 24 uur voor de gemaakte afspraak. Daarna wordt de gemaakte afspraak in rekening gebracht.

Chat openen