Fysiotherapie

Betaalbare Fysiotherapie

Fysiotherapie kent veel facetten. Er zijn verschillende doelgroepen en behandelmethoden. Tot dusver heeft Discum zich gericht op de doelgroep sporters en sportverenigingen. Daarbij werden vooral orthopedische klachten behandeld en begeleid. Ook wel revalidatie genoemd. Het traject begon met een extra lang en uitgebreid intakeonderzoek. Dit eerste kennismakingsconsult was geheel vrijblijvend en gratis. Na het bepalen van de diagnose, vaak in overleg met huisarts of specialist,  werd er samen met de cliënt een behandelplan opgesteld. Bij ieder consult werden de vorderingen doorgesproken en waar nodig werd het plan weer bijgestuurd. Dit alles om het beoogde resultaat te bereiken. Behandelingen bestonden met name uit diepe massage technieken, oefeningen en thermotherapie. Vooral met de massage technieken heeft onze praktijk een grote reputatie opgebouwd. Deze technieken vragen uiterste concentratie en zijn voor zowel de behandelaar als de cliënt zeer intensief maar met een verassend goed effect. Veel cliënten die bij geen enkele andere zorgverlener konden slagen wisten bij ons tot een tevreden resultaat te komen. Discum heeft deze behandelmethode en manier van werken een naam gegeven en heet: 3DT

Three Dimensional Tissue therapie

De 3DT methode zoals hierboven beschreven zal in een nieuw jasje worden gegoten. Discum gaat namelijk deze beproefde en succesvolle methode voor een betaalbaar tarief op de markt brengen. Onze hoge normen voor service en kwaliteit zullen samen met de unieke behandelmethode bewaard blijven. Wilt u meer weten over deze bijzondere behandelmethode neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij zullen u dan aan de hand van voorbeelden uitleggen waarom deze Discum behandelmethode zich zo onderscheid van andere en meer kans biedt op een positief resultaat.

Discum Betaalbare Fysiotherapie zal voor iedereen bereikbaar worden. Ook voor u. Bent u dus niet verzekerd voor fysiotherapie of komt u behandelingen tekort omdat u ze al heeft opgebruikt, dan vind u in dit nieuwe concept een betaalbaar alternatief. Bel ons voor meer informatie en check onze prijslijst. Bent u wel verzekerd voor Fysiotherapie dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om van onze bijzondere 3DT behandelmethode gebruik te maken.

Chat openen